Smedstorps

Förening

I skrivande stund så kommer vi att erbjuda tre grupper precis som tidigare (se gruppbeskrivningar längre ner).

Vi startar onsdagen den 16 september, uppehåll vecka 44 och sista gången den 25/11.

Vi har tillsammans med styrelsen beslutat att vi ledare möter upp barnen utanför omklädningsrummet och föräldrarna stannar utomhus under tiden som barnen är på gympa.

Barnen kommer ombytta och duschar hemma. Inne i gymnastiksalen och omklädningsrum vistas endast barn och gympaledare.

Barnen kommer få börja med att tvätta händerna. Vi kommer att hålla avstånd och vara återhållsamma med att använda redskapen i gymnastiksalen.

Detta är förutsättningarna för höstens gympa. Vi hoppas att ni har förståelse för detta och respekterar våra beslut.

Vi gör vårt yttersta för att kunna erbjuda gymnastik och rörelse för era barn. Prata gärna med barnen så att de är förberedda.

Lilla barngruppen 17,30-18,15

Lek, redskap och rörelse.

Åldersinriktning 3-5 år.

Mellan barngruppen 18,15-19,00

Redskapsgymnastik, lekar och dans.

Åldersinrikting 6-8 år

Stora barngruppen 19,00-19,45

Redskapsgymnastik, lekar och dans.

Åldersinriktning 9-12 år

ANMÄLAN VIA MAIL

smedstorp@gymnastikforening.se

Skriv för-, efternamn och födelseår på ditt barn.

Samt namn och mobilnummer till vuxen om vi behöver nå er.

Det kostar 250 kr/termin (10 ggr)

Inbetalning till BG: 5919-5792